Nog 3 weekjes …

We hebben nog drie weken te gaan en de meeste praktische zaken zijn geregeld. Een idee, dat ontstaan is medio september, staat nu al helemaal in de steigers om uit te voeren. De afgelopen 5 weken heb ik veel mensen persoonlijk, online, via social-media en/of telefoon gesproken. Wat is het dan prettig om te merken, dat je zoveeel hulp mag ontvangen op het moment dat je uitspreekt wat je wilt gaan doen. Geluk “leeft” bij de mensen en ik heb niet één negatieve reactie ontvangen op mijn initiatief.

Binnen een week was de eerste zaal volzet en ook voor de tweede avond 21 november in Toonbeeld komen de aanmeldingen druppelsgewijs binnen. Uit ervaringen van anderen heb ik begrepen, dat de meeste aanmeldingen nog gaan komen in de laatste drie weken … Uiteraard ben ik daar heel benieuwd naar.

IK, die altijd vrij gepland en georganiseerd is, probeert nèt als een boom in de herfst datgene wat ik niet meer vast kan houden, te laten gaan. Dat is natuurlijk ook waar de herfst voor staat. Even alles wat als een extra ballast bij je is of wat je steeds met je meedroeg LOS-LATEN. Het accepteren van het feit, dat je bepaalde zaken, mensen en situaties niet kunt forceren of veranderen geeft soms al rust. Ook dat je mag laten gaan, datgene wat je niet meer nodig hebt. Uiteraard is het ook belangrijk om als het buiten donker is en jij binnen bent, na te denken en te voelen… WIE of WAT geeft mij nu wèl de voeding, energie en liefde waar ik de herfst en winter mee door kan?

Wat ga je doen … èn met wie? Ik heb nog wel een suggestie ;)! Klik op Uitleg Experiment Geluk 21 november 2017 voor meer info :).

Liefs ♥ Bianca

One thought on “Nog 3 weekjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image