13 jaar: Hoezo ongeluksgetal?

BriljansS bestaat 20 mei 2018 alweer 13 jaar!
Wàt vliegt de tijd èn wat heb ik veel gedaan in die afgelopen jaren. Met veel verschillende mensen heb ik mooie ervaringen mogen beleven en hen mogen inspireren om nieuwe keuzes te maken voor een vrijer en blijer leven. Hiervoor heb ik op veel verschillende deuren geklopt, mensen om raad gevraagd, (zelf-)studie gedaan en diverse opleidingen gevolgd om uiteindelijk door te geven.

Wat doe ik nu?
Momenteel verzorg ik voor de Veilige Opvang Zeeland trainingen om het leven opnieuw richting te geven. Keuzes maken, doelen stellen en belemmerende overtuigingen en patronen, komen uitgebreid aan bod. Uiteraard OOK hoe je deze kunt ombuigen om vervolgens stappen te zetten naar jouw toekomst.
Daarnaast heb ik de praktijk aan huis waar ik lichaamsgerichte behandelingen verzorg in de vorm van (stoel-)massages en SENSI-therapie. 

GEZOCHT 4-16 uur per week
Zoals bovenstaande afbeelding duidelijk maakt… er gaat na de zomer voor mij een deur dicht bij een opdrachtgever. Dit betekent, dat er in mijn agenda na de zomer van 2018 ruimte ontstaat voor één of meerdere opdrachten van 4-16 uur per week. Dit kan ingevuld worden bij 1 opdrachtgever of bij meerdere.

Welke functies heb ik tot op heden uitgevoerd:
– Intercedente & Re-integratieconsulente (mensen mèt of zonder baan begeleid naar een nieuwe werkplek inclusief alle administratieve afhandeling)
– Directie-secretaresse en HRM (review Rob v.d. Velde) (ondersteunen, begeleiden en inspireren van directie en personeel)
– Trainer & counsellor (review Waterschap Scheldestromen) (mensen inspireren om keuzes te maken, die passen bij de eigen kwaliteiten en talenten)
– Holistische therapeute (reviews behandeling onderaan pagina) (gericht om het natuurlijke herstel van het eigen lichaam op gang te brengen. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel of mentaal vlak zijn)
– Procesoperator bij experiment geluk (reviews evenement Experiment Geluk)
– Daarnaast heb ik 3 boeken geschreven en heb ik 2 grote evenementen georganiseerd.
– In de privésfeer ben ik (als gelukkig getrouwde moeder van 3 jongens 11-8-4) lid van de Brede School Commissie en organiseren we activiteiten voor de leerlingen van Basisschool Laureyn in Philippine.

Waar kun je dan aan denken en wat zou/wil ik betekenen voor jou(w) bedrijf:
– Uitvoeren van een geluks-onderzoek bij werknemers om op die manier de vitaliteit bij werknemers te vergroten. Aan de hand van een nulmeting, vindt er een onderzoek plaats om vervolgens in maximaal 6-8 gesprekken een vooruitgang te boeken op het gebied van geluk voor de werknemer (en uiteindelijk ook de werkgever). Deze nieuwe dienst werkt preventief tegen ziekteverzuim.
– Verzorgen van een team/trainingsdag rondom efficiënt werken, doelen stellen en keuzes maken en wie of wat je kan tegenhouden (review “De mens achter de massagepraktijk”)
– Voeren van re-integratiegesprekken of ontwikkelgesprekken voor een afdeling HRM ;
– Verzorgen van stoelmassages voor maximaal 8 personen per dagdeel ;
– Meedenken / uitvoeren van een evenement voor maximaal 150 personen ;
– Begeleiden / opzetten van vitaliteits-projecten ;
– … misschien ken je me persoonlijk en heb je andere ideeën of bedrijven waar ik zou passen …

Uiteindelijk doel van al mijn behandelingen is rust en ruimte in je hoofd en lijf, zodat er balans ontstaat in het gezin/systeem waarin je werkt, woont en leeft.
Ook vind ik het belangrijk om belemmerende patronen te doorbreken en structuur aan te brengen in je leven. Mijn verhaal en mijn WAAROM  kun je hier lezen, zodat je mij ook wat beter leert kennen en misschien voelt, dat ik iets voor jou(w of bedrijf/afdeling) kan betekenen.

Stuur me gerust een berichtje, zodat we offline (met een bakkie) of online (skype bianca-janssen) een gesprek kunnen voeren om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Je berichtje zie ik graag verschijnen!

H♥RTELIJKE GROETEN,

Bianca Janssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image