Ons kind blowt wel erg veel … we raken hem kwijt!

Mijn kind blowt … wel erg veel! We zijn hem kwijt aan het raken!

19 september jl kreeg ik een telefoontje van een geëmotioneerde moeder. Onze zoon blowt de laatste tijd wel erg veel en we krijgen geen grip op hem. Hij hangt op de bank, niets interesseert hem, en op school is het ook niet leuk en probeert hij net de aanwezigheidspercentages te behalen om zijn diploma in ontvangst te kunnen nemen.
Daarnaast is zijn jarenlange relatie uit gegaan, dus hij trekt nu veel op met zijn vrienden, waarvan het merendeel ook blowt of overmatig alcohol gebruikt.
Lieve Bianca, ik maak me zo’n zorgen… Kun jij iets voor hem doen?

Op 24 september heb ik deze jongeman een SENSI-behandeling gegeven, waarin ik zijn energieniveau, vitamine-gebrek, beperkende overtuigingen en hulpbronnen in kaart heb gebracht. Daarnaast ontving hij nog wat helende stenen en een olie om op te drinken. Bij deze behandeling ligt de klant op een behandeltafel in mijn praktijk aan huis.

Nu 2,5 maand later krijg ik het volgende bericht:
Even een berichtje om je SUPER te bedanken. Onze zoon is weer gewoon zichzelf en heeft meer energie. Hij heeft zelf gezegd al ruim 2 maanden niet te blowen. En dat is wel te merken thuis! Hij is zelfs bezig met het uitzoeken van een vervolgopleiding, iets waar we in de zomer nog niet van konden dromen, want toen blowde hij iedere dag. En nu… hij kan gewoon veel betere keuzes maken. We zijn erg gelukkig, BEDANKT!

Wat is de reden geweest, dat de behandeling aansloeg denken jullie als ouders?
Wij konden op dat moment ook niet op de juiste manier met hem praten! En wat dan bij jou (BriljansS) juist zo fijn is, dat hij ook niet alles uit moest leggen hoe vaak en wanneer hij dan blowde enz. Er is iets veranderd/aangepakt in zijn systeem. Alleen praten helpt dan ook niet meer ons inziens …

Op mijn vraag of ik dit berichtje mag delen, zegt de moeder: “Je mag het zeker gebruiken! Wie weet kunnen er zo veel meer jongeren geholpen worden”.

DUSSS …
Ben of ken je iemand, die vast loopt a.g.v. een relatie-breuk, overmatig blow-eet-of rookgedrag, niet presteren op school of anderszins…

Een SENSI-behandeling kijkt niet naar je gedrag en wat je doet, maar naar de reden en de ontstaansgrond. Door dat aan te raken en weg te nemen, kan de energie weer stromen en hoef je jezelf niet te verdoven met overmatig eten, drinken, roken, blowen, werken, shoppen of ander verslavingen.

Durf jij ook een Experiment Geluk aan?

2019 moet nog beginnen, maar ik wens iedereen een jaar zonder beperkende overtuigingen, zodat je RELAXED kunt starten aan een nieuw, energiek en inspirerend jaar.
Daarom bied ik tot 1 maart 2019 SENSI-behandelingen aan voor € 99,= per sessie (1,5-2 uur).

Meer informatie rondom SENSI-therapie: https://briljanss.nl/wat-doen-we/lichaamsgerichte-behandeling

Tot binnenkort?

Groetjes, Bianca Janssen – 06-30835237 – bianca@briljanss.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image